NeiHolding, unul dintre principalii jucatori de pe piata de paza si securitate din Romania, condusa de omul de afaceri Mihai Neicu (foto, alaturi de familie), a lansat doua noi servicii, transportul aerian Nei Air si serviciul de ambulanta aeriana Medica Air. Investitia in cele doua servicii se ridica la 300.000 de euro, din care companie estimeaza ca va recupera in acest an 200.000 de euro.

"Investitia consta in contracte de leasing operational pentru aeronave, dar si pentru autoturisme, personal specializat, promovare si logistica de comunicare si preluare comenzi”, sustin reprezentantii companiei, care estimeaza ca vor incheia anul cu o cifra de afaceri de 31 de milioane de euro, in crestere cu 7% pentru intreg grupul Nei Holding.

Transportul aerian privat si ambulanta aeriana privata vor opera din Bucuresti sau din oricare alt loc din tara catre orice alt loc. Fiecare pacient poate fi insotit de una sau chiar doua persoane in unele cazuri. "Avem baza pe Bucuresti. Avem, de asemenea, la dispozitie contra cost ambulanta terestra si echipaj medical atestat doar pentru transfer spital sau domiciliu-aeronava sau invers", spun reprezentantii Nei Holding.

Ambulantele aeriene sunt puse la dispozitia pacientilor si in situatii care nu implica proceduri de urgenta. Nei Holding estimeaza ca va avea intre trei si cinci solicitari pe saptamana pentru Medica Air si ca cele doua servicii vor intra pe profit in maximum doi ani.

Nei Holding, cu capital 100% romanesc, are in portofoliu Nei Guard, Nei Fire Protection, Nei Medica Asist, Compania de detectivi Nei, Nei Fashion Style, Nei Management Consulting - cabinet individual de avocat "Mirela Dumitrescu", Nei Electric Distributie, Nei HR Solutions, Nei Management Consulting, Nei Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri