Sub un nou concept de design si de brand, Business Days anunta organizarea celei de-a 15-a editii, care va avea loc la Cluj, in perioada 9-10 Iulie, in incinta Grand Hotel Italia. Evenimentul va avea, ca de obicei, un program complex de actiuni, ce va include cateva premiere importante pentru mediul antreprenorial, dintre care pasul esential este internationalizarea evenimentului.

"Proiectele Business Days intra intr-o noua etapa. Ne pregatim pentru trecerea la faza de dezvoltare internationala. Credem ca in cei patru ani si jumatate am crescut, ne-am dezvoltat, ne-am maturizat si am reusit sa intelegem foarte bine mediul de business din tara noastra”, declara Laszlo Pacso, fondator si coordonator proiecte Business Days. “Anul acesta am inceput sa dezvoltam relatiile cu ambasadele, consulatele si camerele de comert bilaterale, pentru a incuraja atragerea de investitori si pentru a dezvolta schimburile economice cu tara noastra. Primele proiecte implementate pe platforma Business Days, in cadrul evenimentelor Business Days, sunt serile de business networking internationale, create in special pentru a facilita interactiunea intre companiile interesate de a genera afaceri in Romania si oameni de afaceri din tara noastra. Primele astfel de seri vor fi organizate in cadrul Cluj Business Days, cu sprijinul Consulatului Ungariei, Ambasadei Austriei, Consulatului Olandei, Camerei de Comert si Industrie Romania-Israel, Clubului de afaceri German si alte organizatii bilaterale de oameni de afaceri prezente in tara noastra”, mai spune Laszo Pacso.

Odata cu aceasta noua etapa, s-a simtit nevoia unui brand nou, care sa comunice in mod simplu si puternic ceea ce este Business Days: o platforma unica in mediul de afaceri din tara noastra, din care nu-ti permiti sa nu faci parte intr-un fel sau altul atunci cand esti un om de afaceri si iti pasa de viitorul organizatiei din care faci parte sau de viitorul economic al Romaniei. Business Days s-a dezvoltat de la un simplu proiect la un fenomen care atrage cat mai multi simpatizanti care aleg sa se implice si vor sa ajute sincer si dezinteresat sustinerea crearii de noi afaceri si stimularea spiritului antreprenorial in orice patura sociala, pentru ca au inteles ca aceasta este singura cale prin care putem asigura o crestere economica durabila si sustenabila pe termen lung a tarii noastre.

Cluj Business Days vine in sprijinul dezvoltarii afacerilor printr-un mix complex de activitati:
* Temele debatute in cadrul conferintelor si workshop-urilor - in urma cercetarilor de piata si a interviurilor purtate cu oameni de afaceri din regiunea in care se va desfasura evenimentul, a rezultat ca principalele preocupari ale acestora sunt concentrate pe noi modalitati de a creste vanzarile, de a imbunatati relatia cu clientii existenti, pe managementul si coordonarea mai eficienta a echipelor, atragerea talentelor si mai ales mentinerea celor foarte buni in echipa, pe gasirea surselor accesibile de finantare, gestionarea eficienta a resurselor financiare, pe cresterea productivitatii, pe capacitatea de a folosi tehnologia pentru optimizarea si cresterea afacerilor, de a intelege legile care guverneaza afacerile, de a gestiona riscurile, de a dezvolta abilitatile de comunicare si de inter-relationare, de a intelege principiile corecte de branding si pozitionare. Toate aceste teme se vor regasi in temele manifestarilor din cadrul editiei 15 Business Days.
* Facilitati si programe de accelerare pentru startup-uri prin mentoring, cresterea afacerii, vanzare si marketing de produs.
* Sesiuni de business networking prin aplicatia meet me, intalniri si receptii internationale, la care vor participa comunitatile olandeze, austriece, nemtesti, unguresti, franceze dar si alte comunitati interesate sa dezvolte afaceri in zona;
* Workshop-uri speciale: „Leadership si muzica” (sustinut de Maestrul Giorgio Fabbri) si „Marketing and sales in the global context” (sustinut de Paul J.R. Renaud, Professor Maastricht School).

In plus, in cadrul evenimentului, va fi lansat Acceleratorul de vanzari, un proiect ce are rolul de a-i ajuta pe tinerii talentati in arta vanzarilor sa isi dezvolte abilitatile.

In primele doua saptamani de campanie, respectiv pana pe data de 24 iunie 2014, ora 24.00, este in vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata. Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati care au un cuvant de spus in lumea afacerilor, precum Wouter Reijers, Giorgio Fabbri, Orlando Szasz, Paul J.R. Renaud, Marius Ghenea, Felix Patrascanu, Dragos Anastasiu, Cristian Nacu, Sergiu Negut, Florentin Banu, Dan Berteanu, Amalia Sterescu, Dragos Bucurenci, Adrian Cioroianu, Voicu Oprean, Dan Pitic, Simona Baciu si multi altii.

Cluj Business Days este organizat cu sprijinul partenerilor sai: Raiffeisen Leasing, EY, Baker Tilly, Fan Courier, Marin Marketing Companies, AON, Unicredit Tiriac Bank, Intel, DPD, BrandFusion, Arobs, Genoveva Hossu, Vitrina, Toyota, Autonom Rent-a-Car, HostWay, MMC, TUI Travel Center, Peroni Italy, Impress, Aqua Carpatica, Timisoara Toastmasters, Dallmayr Kaffee, Casa de Vinuri Cotnari, BittNet, DaedalusMillwardBrown, Universul Juridic, Fotograful oficial: Business Channel, Soft Expert, Buticul de Inspiratie by Dana Tudor s.a.

Parteneri media: wall-street.ro, 9AM.ro, Forbes, Romanialibera.ro, Radio 21, Radio EuropaFm, Cariere, Avocat.net, Ziare.com, Business24.ro, Radio Zu, Startup.ro, BusinessLive.ro, ANIS, Editura Amaltea, ComunicatedePresa.ro, LivePR, Ziua de Cluj, Evenimente in Cluj, Satmareanul.Net, Transilvania Business, Start Up Week-end Cluj, Aries Transilvania, Cluj Hub, CampusCluj.ro, Cluj.com,
Look TV, Colors in Projects / Confucius, Techsylvania, Startup Weekend Mures, Startup Weekend Cluj, Akcees, Studcard, Coaching4You, Transilvania Today, Cluj of Transilvania, I Love Cluj, Vocea Transilvaniei, Bizz Club.

Cluj Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting, carora li se alatura si la aceasta editie, compania MMC (Marin Marketing Companies) in calitate de co-organizator.
ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.
MMC, compania de marketing si branding, fondata de Liana Marin , este implicata in numeroase proiecte de sustinere antreprenoriala, la nivel national si
international .

Contact presa:
Liana.marin@massmediaconsulting.ro- owner MMC- co-organizator Business Days Cluj 2014- 0741-753-929,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri