Fabrica din Zalau va produce, ca urmare a castigarii primei oferte, 27 de sortimente de semifabricate (corpuri robineti, pistoane, articulatii) destinate sistemelor de actionari. A doua licitatie are ca specific producerea de repere pentru motoare si generatoare electrice. Toate componentele vor fi livrate in cursul acestui an.

“Parteneriatul pe care il vom dezvolta impreuna cu renumita firma, prin filialele sale din Franta si Ungaria, confirma standardele ridicate de calitate ale produselor Rominserv Valves IAIFO Zalau. in perioada urmatoare vom participa si la alte licitatii, fabrica din Zalau fiind, in prezent, una dintre cele mai cunoscute pe piata de profil, nu numai datorita contractelor importante obtinute, ci si a sortimentelor variate de produse oferite pe piata interna si externa,” declara Dan Folescu, director Rominserv Valves IAIFO Zalau.

In prezent, Rominserv Valves IAIFO Zalau este in tratative avansate pentru stabilirea altor parteneriate cu firmele Snamprogetti si Saipem (Italia), Bechtel (SUA), Danfoss (Danemarca), Technip (Franta), Georg Fisher (Elvetia), Gildemeister (Germania) si Herz (Austria). Fabrica din Zalau se numara, deja, printre furnizorii de armaturi industriale si semifabricate turnate acceptati de aceste companii, dupa ce a depasit cu succes etapa de evaluare si precalificare tehnica.

Citeste si:

Compania Rominserv – contractorul general al Grupului Rompetrol a preluat in 2004 fabrica de armaturi IAIFO Zalau. in afara produselor de baza ale fostei IAIFO, Rominserv Valves IAIFO Zalau s-a orientat catre cele executate pe baza documentatiei beneficiarilor, ceea ce-i confera un avantaj important pe piata de profil.

Compania Emerson este prezenta in 150 de tari ca lider de piata pe segmentul tehnologiilor industriale. Anul trecut, Emerson a infiintat in Ungaria o noua filiala, CEEPO, al carei sediu este in Budapesta. Scopul CEEPO este acela de a gasi furnizori in regiunea central si est–europeana pentru fabricile sale din Europa de Vest. Acest centru s-a dezvoltat extrem de rapid, CEEPO avand acum filiale in Cehia, Polonia, Romania si Ucraina.