Animax, cea mai mare retea de magazine specializata in comercializarea de hrana, produse de ingrijire si accesorii pentru animale de companie din Romania, a deschis un nou magazin, in Timisoara, in urma unei investitii de 70.000 EUR.

Magazinul a fost inaugurat la finalul lunii iunie 2014 si este al 44-lea petshop din portofoliul Animax. Noua unitate are o suprafata de 50 mp si este situata in galeria galeria Kaufland Sagului, Strada Damaschin Bojinca 4 si este al treilea magazin pe care Animax il are in Timisoara, alaturi de cele din Iulius Mall si Galeria Auchan Timisoara Nord, deschise in 2006 si respectiv 2007.

animax, animale de companie

Sursa foto: Animale de companie/Shutterstock.com

Noul magazin Animax pune la dispozitia cumparatorilor o gama complexa de produse pentru caini, pisici, pasari, rozatoare, reptile si animalele de apa, de la hrana, la accesorii si produse de intretinere. Totodata, pentru cei care sunt in cautarea unui prieten necuvantator, Animax are o zona dedicata comercializarii diveselor specii de animale de companie.

Programul Profi de sarbatori:...

Compania are in plan sa deschida, in 2014, magazine locale in Brasov, Cluj, Tg. Jiu si un magazin de mari dimensiuni in Bucuresti, care va fi inaugurat in luna septembrie. Animax a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 13 milioane de euro, iar in acest an reprezentantii companiei estimeaza ca va creste cu 10%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si