Scorseze Security International, una dintre cele mai mari firme de paza din Romania si totodata singura companie care asigura serviciile de securitate ale Metrorex, a obtinut anul trecut un rulaj de 18,5 milioane de euro, in usoara scadere fata de anul precedent, dar in crestere cu aproximativ 20% fata de nivelul anului 2010, cand a incheiat al doilea contract cu compania publica de transport.

Scorseze Security si-a imbunatatit considerabil profitul in ultimii trei ani, acesta crescand de la circa 100.000 de euro in 2010, la 1,5 milioane de euro anul trecut. Fata de nivelul anului 2012, profitul s-a imbunatatit cu circa 7%.

Desi Scorseze Security a inregistrat o crestere puternica a profitului in ultimii trei ani, dar si o evolutie de 20% a rulajului, datoriile companiei de paza au crescut de aproape trei ori, la circa 2,6 milioane de euro. Mai mult, numarul de angajati a crescut in ultimul trei ani cu 16%, la peste 3.500 de angajati.

Metrorex a incheiat un contract pentru serviciile de paza cu Metrorex in anul 2006 pentru o perioada de patru ani, contract pe care l-a prelungit pe aceeasi perioada in anul 2010, in schimbul sumei de 12,2 milioane de euro fara TVA (14,5 milioane de euro – TVA = 19%). Pentru serviciile de paza si protectie, Metrorex a primit trei oferte in anul 2010, contractul fiind atribuit castigatorului licitatiei, firma Scorseze Security International, in data de 24 iunie 2010.

Conform datelor disponibile pe site-ul Metrorex, compania de transport a achitat in data de 24 martie anul curent suma totala de circa 1,5 milioane de lei (333.000 de euro / curs leu euro - 4,5 lei) pentru serviciile de paza si protectie asigurate de catre firma Scorseze Security pe parcursul lunii februarie. Conform calculelor wall-street.ro , valoarea medie a contractului cu firma de paza se ridica la circa 4 milioane de euro.

Pe langa contractul incheiat cu Metrorex, Scorseze Security mai are contracte incheiate cu Universitatea “Spiru Haret”, Academia de Studii Economice, Complexul Sportiv National “Sala Polivalenta”, Romfilateria, Societatea Nationala a Sarii si cu mai multe spitale din Capitala.

Principalii concurenti ai Scorseze Security la nivel local sunt G4S Solutions, BGS, dar si Interguard.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri