Novotech, distribuitor de echipamente industriale, se asteapta la afaceri in crestere cu circa 25%, dupa ce a devenit distribuitor Bosch Rexroth.

Din parteneriatul cu Bosch, Novotech estimeaza afaceri de 1,5 milioane de euro in primele 12 luni de contract, in 2013, compania inregistrand aproximativ 4,6 milioane de euro. Ca si volum, in primele sase luni de la activarea parteneriatului, Novotech estimeaza ca va atinge un total de 200 de clienti activi in acest segment. Totodata, parteneriatul a adus si o crestere de 15% a necesarului de personal.

Novotech asigura distributia in toate regiunile industriale prin cele sase birouri comerciale. Acordul include distributia de module de control si actionari electrice, hidraulice, precum si tehnica liniara si de asamblare de la Bosch Rexroth. Distribuitorul completeaza serviciile de vanzari si service ale Bosch Rexroth in Romania, care din anul 2007 produce in fabrica din Blaj tehnica liniara pentru piata locala si pentru pietele internationale.

Novotech este parte a grupului de firme IPH Group. Cu operatiuni in Franta, Germania, Belgia, Olanda si Romania, IPH Group a inregistrat afaceri de 928 milioane de euro in anul 2013. Grupul are 3.700 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si