Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, deschide un magazin LEM’S la Onesti, in urma unei investitii de 1 mil. lei.

Magazinul din Onesti se intinde pe o suprafata de 1.200 mp. Reteaua ajunge astfel la o suprafata totala de retail de peste 66.000 mp la nivelul intregii tari. ”Dupa ce in anii trecuti ne-am axat pe extinderea retelei de magazine, anul acesta a devenit primordiala extinderea gamelor de produse. Insa odata ce numarul de produse creste, in orasele in care avem magazine cu suprafete sub 1.000 mp, apare problema spatiului de expunere a produselor. Acesta este un motiv pentru care am decis sa inchidem magazinul din Onesti care avea o suprafata de doar 200 mp si sa deschidem altul pe o suprafata de peste 1.000 mp”, declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricii de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.350 de angajati.

Compania a inregistrat in primele trei luni ale anului o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:
Cum a fost 2018 pentru piata de fashion din Romania
Retrospectiva 2018 in piata...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
LEMS a inregistrat o crestere de 17% in primul semestru din 2019