1,5 milioane euro pentru supermarketul Spar din Arad

Incepand cu luna august Aradul va beneficia de un nou supermarket, a declarat joi primarul municipiului, Gheorghe Falca, pentru Mediafax. Grupul olandez Spar va inaugura un supermarket amplasat in cartierul Aradul Nou, in apropierea Garii, a carui investitie este estimata la aproximativ 1,5 milioane de euro, iar un al doilea complex comercial va fi ridicat pe locul pietei Falca.

"Grupul isi face intrarea in judet cu doua investitii, fiind castigatorul unei licitatii pentru terenul pe care se afla piata si pe locul careia se va ridica un complex comercial mult mai mare decat primul magazin Spar, aflat in faza finala de construire.", a precizat Falca.

Piata Falca din Arad, una dintre cele mai mari, a fost vanduta recent grupului Spar. Aceasta urmeaza sa fie demolata, iar pe suprafata ei de 2.200 de metri patrati, va fi ridicat al doilea supermarket Spar din Arad, ce va dispune si de o parcare subterana. "Firma va amenaja si o piata agroalimentara moderna, inchisa, care va ramane in administrarea Primariei", a adaugat edilul sef al Aradului. In prezent pe piata marilor centre comerciale din Arad sunt deschise supermarketuri ale retelelor Billa, Metro, Praktiker si Selgros.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri