Dedeman, compania patronata de catre antreprenorii romani Dragos Paval si Adrian Paval, in prezent cel mai mare retailer in bricolaj, a incheiat un parteneriat cu Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania, locul 3 WTA, in urma caruia proprietarii Dedeman vor aloca o parte din fonduri pentru dezvoltarea de terenuri de tenis pentru a sustine sportul romanesc.

Planurile Dedeman pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea unui numar de inca 13 magazine, practic Dedeman urmand sa ajunga la un numar de 50 de unitati in Romania. Retailerul bacauan Dedeman a anuntat ca vrea sa lanseze, in colaborare cu Federatia Romana de Tenis (FRT), un proiect prin sa finanteze constructia sau amenajarea unui teren de tenis pentru fiecare magazin nou construit.

In momentul de fata sportul romanesc se hraneste din amintiri. (Dragos Paval, Dedeman)

“Ideea parteneriatului a aparut in urma unui meci de tenis cu Bogdan Enoiu. In momentul de fata sportul romanesc se hraneste din amintiri, iar noi nu credem ca exista vis daca nu te implici trup si suflet. Simona Halep este un exemplu pentru tineri. Fiecare am plecat de la zero si am reusit, iar prin parteneriatul cu Simona ne propunem sa inauguram 13 noi terenuri de tenis, practic cate unul pentru fiecare magazin pe care il vom deschide in urmatorii ani”, a declarat Dragos Paval, in cadrul unei intalniri cu presa.

Seful Dedeman a mai aratat ca procesul de constructie al terenurilor de tenis va demara chiar din acest an, retailerul urmand sa deschida inca un magazin in Capitala si altele doua in provicie, ceea ce insumeaza construirea unui numar de trei terenuri de tenis. “Vom aloca circa 30.000 – 35.000 pentru fiecare teren de tenis, banii urmand sa provina din fonduri proprii”, a completat Paval.

Potrivit informatiilor Dedeman, bugetul total de investitii programat pentru anul 2014 se ridica la 65 de milioane de euro.

Simona Halep, contract de 500.000 de euro cu Dedeman

Potrivit unor informatii aparute in ziarul Adevarul, Simona Halep va incasa in urma cotractului cu Dedeman suma de 500.000 de euro. Simona Halep a reusit sa atraga un prim sponsor major, in afara firmei de echipament sportiv. Locul 3 WTA a semnat miercuri un contract cu firma Dedeman si va deveni imaginea firmei de bricolaj, in schimbul a 500.000 de euro anual. "Vom demara campania incepand cu luna august", au precizat in cadrul conferintei de presa reprezentantii Dedeman.

Dedeman s-a mai implicat in sustinerea fotbalului romanesc participand la sponsorizarea echipelor de forbal Politehnica Iasi si Ceahlaul Piatra-Neamt, dar si in amenajarea unor spatii pentru activitati sportive.

Incepand din data de 26 octombrie 2011, Dedeman este sponsor principal al echipei olimpice a Romaniei. Mai mult, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Dedeman a amenajat o zona destinata agrementului sportiv, cu o suprafata de aproximativ 4000 mp, in Parcul Tineretului din Capitala. Suprafata amenajata consta in terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de camp, tenis de picior respectiv volei precum si mese pentru tenis de masa.

Simona Halep, locul 3 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, a castigat la jumatatea lunii iulie al optulea turneu al carierei, la Bucuresti, in cadrul BRD Bucharest Open. Pe langa acest trofeu Halep a mai inregistrat succese la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate in 2013) si Doha (2014).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri