Elmas Brasov, companie importatoare de instalatii de ridicat (scari rulante, ascensoare), anunta ca cifra de afaceri pe primul semestru al cestui an a crescut 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Dezvoltarea segmentelor din piata cu impact direct in vanzarile companiei, cum ar fi zona de retail, constructii civile si industriale, bricolaj, industria componentelor auto contureza astfel obiectivul principal urmarit in acest an.

Aceasta cifra de afaceri este obtinuta din comercializarea si servisarea gamei complete de produse oferite de societatea Elmas, din sfera instalatiilor de ridicat, si care cuprind 4 categorii principale: stivuitoare, poduri rulante, ascensoare&scari rulante, sisteme de depozitare si parcare.

Societatea are in acest moment un colectiv format din 200 de angajati, cu o medie de varsta de 34 de ani.

Compania Elmas este prezenta pe piata romaneasca din anul 1991, ca furnizor si producator de instalatii de ridicat. In prezent societatea este partener exclusiv in Romania al companiilor germane de renume: Demag-Macarale & Componente, Linde-Echipamente pentru stivuit, Thyssen Krupp-Ascensoare si Scari rulante, Bito-Sisteme de depozitare, Hnel-Depozite carusel si Whr-Sisteme de parcare auto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii investesc in software la fel de mult ca investitorii straini