Selgros Cash&Carry, retea de magazine distribuitoare de bunuri de larg consum, va deschide la 1 august un centru comercial la Bacau in urma unei investitii de 15 milioane de euro, conform comunicatului de presa al companiei

Magazinul din Bacau este cel de-al 13-lea centru comercial al retelei, are o suprafata de peste 10.000 de metri patrati si ofera un sortiment de peste 37.000 de produse. Noul magazin are 300 de salariati.

Selgros Cash&Carry are ca asociati concernele germane Rewe Gruppe Koeln si Otto-Versand Hamburg si a intrat pe piata romaneasca in 2001, prin deschiderea primului magazin la Brasov unde se afla si sediul administrativ.

Reteaua Selgros detine in prezent 12 centre comerciale, din care trei sunt in Bucuresti, iar restul in Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova si Constanta.Jucatorii concurenti pe piata de retail sunt retelele de magazine Billa, Carrefour, Kaufland, Metro Cash&Carry, Cora si XXL Mega Discount.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri