Compania de farmaceutice GSK Romania a numit-o pe Luana Crivat (38 ani) in functia de director de resurse umane (HR Business Leader) al grupului, din care fac parte diviziile GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare, Europharm Distributie si fabrica din Brasov, cu un numar total de aproximativ 1.000 de angajati.

Cu o experienta de peste 8 ani in industria farmaceutica, Luana Crivat s-a alaturat GSK Romania in 2006, ca reprezentant medical. Doi ani mai tarziu, ea a intrat in echipa de Resurse Umane, ca HR Executive, pozitie in care a avut printre prioritati coaching-ul de dezvoltare a managerilor de oameni. Din iunie 2010, Luana Crivat si-a continuat cariera ca regional sales manager, pozitie din care s-a concentrat pe dezvoltarea propriei echipe de vanzari, accelerand astfel propriile capabilitati de dezvoltare a oamenilor.

Conform planului sau de cariera, Luana Crivat s-a realaturat, un an mai tarziu, echipei de HR, in rolul de HR manager al diviziei Pharma, prin care contribuie la strategia de dezvoltare a angajatilor GSK Romania.

In noul sau rol, Luana Crivat are printre obiectivele-cheie managementul talentelor si construirea de capabilitati strategice in organizatie, continuand sa sustina inalta performanta in companie. Luana face parte din echipa de management a GSK Romania, precum si din echipa europeana de leadership a GSK Pharma.

Anterior venirii in GSK, Luana Crivat a avut diverse roluri la nivel international, in marketing si logistica, in companii de aparatura medicala. Noul director de HR a absolvit facultatea de Drept in Cluj-Napoca si a urmat cursul Chartered Institute of Personnel and Development (Londra).

Luana Crivat o inlocuieste pe Iulia Dobritoiu, care a fost numita in functia de HR Business Leader Middle East and Africa Supply Chain (reteaua de productie a GSK), fiind membru al echipei de leadership pentru supply chain in Orientul Mijlociu si al echipei de HR din Europa si EMAP (pietele emergente si Asia Pacific).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri