Compania Aerostar Bacau a incheiat primul trimestru al acestui cu un profit net de 1,979 milioane lei, veniturile totale cifrandu-se la 26,255 milioane lei, iar cheltuielile la 23,985 milioane lei, potrivit raportului financiar transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Cifra de afaceri neta a societatii s-a ridicat la 24,114 milioane lei, veniturile din exploatare cifrandu-se la 25,91 milioane lei si cele financiare la 344.644 lei.

La 31 martie 2006, Aerostar avea creante totale de 13,33 milioane lei si datorii de 18,521 milioane lei. Aerostar Bacau avea la finele lunii martie 1.642 angajati. Compania activeaza in domeniul repararii si modernizarii avioanelor militare, fabricarii si repararii de echipamente hidraulice de aviatie, avioane usoare si echipamente militare terestre. Un alt segment important al activitatii il constituie realizarea de butelii pentru GPL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri