Retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO deschide saptamana aceasta inca doua magazine in Capitala, in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, urmand sa ajunga astfel la 18 unitati la nivel national, si are in plan alte doua deschideri in aceasta toamna.

Dupa aceste deschideri, ECCO va avea opt magazine in Bucuresti. Compania mai are unitati si in Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, dar si un magazin online. Noua unitate din Bucuresti Mall se deschide pe 4 septembrie, iar cea din Plaza Romania pe 5 septembrie, scrie Mediafax.

"Planurile pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea a cate doua magazine pe an. In 2014 s-a alocat un buget de investitii de 300.000 euro pentru deschiderea de noi magazine si reamenajarea altora doua sub un nou concept", a declarat intr-un comunicat Victor Tighinean, managing director al ECCO Romania.

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice, anul trecut Ecco Shoes Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 22,6 milioane lei (5,1 milioane euro), cu 8,5% mai mare fata de 2012, si un profit net de 150.000 lei (34.000 euro), in scadere cu 45%. Compania daneza este prezenta in 91 de tari cu 1.100 de magazine proprii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri