Retailerul danez de incaltaminte ECCO deschide inca doua magazine in Bucuresti

Retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO deschide saptamana aceasta inca doua magazine in Capitala, in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, urmand sa ajunga astfel la 18 unitati la nivel national, si are in plan alte doua deschideri in aceasta toamna.

Dupa aceste deschideri, ECCO va avea opt magazine in Bucuresti. Compania mai are unitati si in Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, dar si un magazin online. Noua unitate din Bucuresti Mall se deschide pe 4 septembrie, iar cea din Plaza Romania pe 5 septembrie, scrie Mediafax.

"Planurile pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea a cate doua magazine pe an. In 2014 s-a alocat un buget de investitii de 300.000 euro pentru deschiderea de noi magazine si reamenajarea altora doua sub un nou concept", a declarat intr-un comunicat Victor Tighinean, managing director al ECCO Romania.

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice, anul trecut Ecco Shoes Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 22,6 milioane lei (5,1 milioane euro), cu 8,5% mai mare fata de 2012, si un profit net de 150.000 lei (34.000 euro), in scadere cu 45%. Compania daneza este prezenta in 91 de tari cu 1.100 de magazine proprii.

Citeste si:
Ecco Shoes mizeaza pe afaceri in crestere cu cel putin 25% in acest an
Cu 25 de magazine in Romania,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri