Lidl continua investitiile in Romania si va inaugura maine, 4 septembrie, un magazin in Craiova, reteaua sa din Romania insumand in prezent 179 de magazine.

Noua unitate are o suprafata de vanzare de aproximativ 1200 mp. Totodata, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 30 de noi locuri de munca la nivel local.

De la inceputul anului, Lidl a deschis zece magazine noi, in Eforie Nord, Targu Neamt, Iasi, Arad, Bucuresti, Popesti Leordeni, Craiova si Timisoara, a schimbat locatia unui magazin din Targu Mures si a inchis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anuntat pentru acest an 15 deschideri. Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national, compania numarand in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri