Proinvest Group, companie cu activitate de baza in prelucrarea otelului, a alocat pentru aceasta perioada un buget de un milion de euro suma care va fi directionata catre dezvoltarea unor noi facilitati de productie pentru divizia Building Materials.

Astfel, ca urmare a unei investitii de aproape jumatate de milion de euro, in perioada urmatoare, la fabrica de la Pascani, va incepe productia de jgheaburi si burlane.

Tot in perioada urmatoare va fi inaugurata si o linie de fisiere de mare productivitate, o investitie in valoare de 550.000 de euro, realizata partial cu fonduri europene. Pentru a dezvolta gama de componente pentru piata de constructii civile si industriale, investitiile Proinvest Group merg si catre o noua linie de tabla cutata cu profil inalt de 135 de mm, una de tigla metalica si una de accesorii pentru acoperis, care urmeaza a fi puse in functiune pana la sfarsitul anului.

Dupa noile investitii, divizia Building Materials a Proinvest Group, specializata in productia de componente de otel pentru constructii civile, industriale si agrozootehnice si comercializate sub marca MBS, va avea cea mai mare gama de produse din Romania. Noile linii de productie fac parte din planul de investitii anuntat inca de la inceputul anului de catre Proinvest Group, plan ce prevedea investitii de 1,5 milioane de euro pentru cresterea gamei de produse. De asemenea, noile facilitati vor crea 16 noi locuri de munca.

Investitiile Proinvest Group nu se opresc aici. Pana la finalul anului, compania are programata o inaugurare a unei fabrici de profile speciale trase la rece in valoare de 3,5 milioane de euro.

Proinvest Group este o companie romaneasca, cu sediul la Pascani, infiintata in anul 2000. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie. Programul de productie si vanzari al companiei include o gama extinsa de solutii din otel, de la simple componente de constructii civile si infrastructura, pana la componente de precizie pentru constructii de masini-unelte.

Compania are in prezent un numar de circa 200 angajati. La finalul anului 2013, afacerile Proinvest Group s-au ridicat la 72 de milioane de lei (16 mil. euro), iar pentru anul acesta compania estimeaza un avans de peste 20%, la 89 de milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri