Carrefour Romania va inaugura pe 4 septembrie al 26-lea hipermarket din tara, in centrul comercial Vulcan Value Centre, dezvoltata de fondul de investitii NEPI in Rahova. Noul hipermaket Carrefour va avea un consum mai redus de energie, prin folosirea tehnologiei de iluminat LED.

Hipermarketul Carrefour din Rahova, al 9-lea operat de companie in Bucuresti va fi unul „verde”, in care consumul de energie si emisiile de carbon vor fi mai reduse. Carrefour Vulcan beneficiaza astfel de aparatura ce reduce consumul de energie electrica si a emisiilor de dioxid de carbon:

  • iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%.
  • sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.
  • caldura generata de sistemul de refrigerare este redirectionata catre spatiile de depozitare anexe magazinelor, eliminand nevoia folosirii unor alte surse de energie.
  • zonele de depozitare marfa sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizeaza, pe timpul zilei, lumina naturala in detrimentul celei artificiale.

Hipermarketul Carrefour, amplasat pe strada Mihail Sebastian, are o suprafata de vanzare de 7.500 mp si 1.200 de locuri de parcare. In magazin va exista o gama de circa 50.000 de produse si o zona gastro care va avea si o parte dedicata copiilor. Magazinul va functiona zilnic intre orele 7:30 si 22:00. Carrefour va pune la dispozitie clientilor din hipermaketul Carrefour Vulcan si microbuze gratuite pe trei rute diferite care sa acopere zonele Ferentari, Piata Rahovei si Sebastian.

In Romania, grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 80 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online:carrefour-online.ro

Vulcan Value Centre este un parc de retail de aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale si peste 1.200 de locuri de parcare. Acesta va fi accesibil atat din Strada Sebastian, precum si din Calea Progresului. Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 mp suprafata inchiriabila in centre comerciale. In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara. Pana la finalul anului, NEPI va inaugura Shopping City Targu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judetul Gorj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri