"Datorita clientilor nostri, a managementului si a muncitorilor, afacerea este intr-o continua expansiune si a devenit profitabila in luna iulie. In urmatoarele 12 luni ne dorim sa crestem cu 30% numarul actual de angajati, astfel incat sa ajungem la aproximativ 350 de muncitori pana in septembrie 2015, pentru a putea face fata comenzilor", a declarat intr-un comunicat Michael Topolinski, presedintele companiei, potrivit Mediafax.

In comunicat se precizeaza ca Aversa Manufacturing are comenzi de 42 de milioane de lei (9,5 milioane de euro). Compania intentioneaza sa investeasca 65 de milioane de lei (15 milioane de euro) intr-o noua fabrica in Bucuresti, dar precizeaza ca investitia este sistata din cauza unui proces cu Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Aversa a fost cumparata anul trecut, pentru 17,3 milioane de euro, de firma Blue Diamond Estate, firma detinuta de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, in parteneriat cu Autoplast Engineering. AAAS a intentat un proces firmelor care au castigat licitatia de achizitie a fabricii Aversa, invocand nerespectarea conditiilor din caietul de sarcini.

In 7 august, Aversa Manufacturing a depus o plangere la Comisia Europeana in legatura impotriva AAAS si ar putea chiar depune o actiune la Curtea Internationala de Arbitraj sau la Curtea de Justitie de la Luxemburg, se mentioneaza in comunoicat. Pompele centriguge produse de companie sunt folosite in infrastructura, industria energetica, irigatii si industria petrolului.

Sursa foto: aversa.ro