Magazinul este amplasat in Vulcan Value Center, situat pe strada Mihai Sebastian nr. 88. Noul petshop are o suprafata totala de 658 metri patrati si cuprinde o zona dedicata comercializarii de produse pentru animale, dar si un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie si un centru de cosmetica & spa.

Serviciile oferite in cadrul Centrului de Cosmetica & Spa includ tuns, spalat, curatatul si ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

In plus, retailerul introduce si un raion dedicat alimentelor Bio, cu hrana certificata conform normelor internationale.

Citeste si:

"Punem pret pe timpul clientilor nostri, motiv pentru care am creat aceasta zona de servicii medicale si ingrijire cosmetica pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, in timp ce micutul lor prieten este la un screening de specialitate sau in grija specialistilor din zona de cosmetica&spa”, a precizat Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare retea Animax.

Reteaua Animax, care activeaza de 16 ani pe piata de profil, este detinuta de Pet Product. Compania a ajuns in 2013 la o cifra de afaceri de 13 milioane de euro si preconizeaza o crestere cu 10% in 2014.