Rompetrol Gas, o companie nou-infiintata in cadrul Grupului Rompetrol, intentioneaza extinderea pe plan national a retelei de distributie a gazului petrolier lichefiat(GPL) pentru sectoarele auto si casnic, informeaza un comunicat al grupului.

Comunicatul mentioneaza ca noua companie are la baza afacerea GPL desprinsa din cadrul Rompetrol Logistics si pana la sfarsitul acestui an are ca tinta o crestere cu 29% a volumului vanzarilor fata de 2005.

Rompetrol Gas a demarat mai multe proiecte de investitii printre care se numara constructia unor noi terminale de GPL la Bacau si Arad cu o valoare totala de aproximativ 20 milioane de dolari.

"Rompetrol Gas si-a propus sa devina, prin prisma succesului si a know-how-ului Grupului, un important jucator pe piata de GPL. Esentiale in atingerea acestui obiectiv vor fi produsele si serviciile de calitate, siguranta si profesionalismul echipei sale. Vanzarile de gaze petroliere lichefiate inregistreaza un trend ascendent, atat pe partea de autogaz, prin cresterea numarului de automobile care utilizeaza acest tip de carburant, cat si pentru cel de uz casnic, prin folosirea acestuia pentru gatit si incalzire", a declarat Toma Veron, directorul general al Rompetrol Gas.

Infiintata la 18 iulie, noua entitate are la baza afacerea GPL desprinsa din cadrul companiei Rompetrol Logistics si urmareste extinderea pe plan national a retelei de distributie a acestui tip de combustibili, pentru sectorul auto si pentru cel casnic - cunoscut sub marca Rompetrol Aragaz.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Rompetrol Rafinare a obtinut un profit de 18 mil. dolari la semestru
Setari Cookie-uri