Ana Maria Bajan, fost director de marketing in cadrul Unilever South Central Europe, a fost numita intr-o pozitie similara in cadrul producatorului de mezeluri Caroli Foods Group, incepand cu aceasta luna.

Ana Maria Bajan va coordona toate activitatile de marketing si de relatii publice ale grupului, fiind totodata implicata activ in realizarea si implementarea strategiei de dezvoltare a producatorului de mezeluri. Bajan este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale, in cadrul Academiei de Studii Economice, absolvind si cursurile de Master in Marketing in cadrul aceleiasi institutii.

Are o experienta profesionala de peste 14 de ani in marketing si comunicare, activand in cea mai mare parte in sectorul FMCG. Inainte de a se alatura echipei Caroli Foods Group, marketerul a ocupat diferite pozitii in cadrul Unilever South Central Europe, cele mai recente fiind cele de marketing manager, customer marketing manager si business development manager.

Grupul Caroli Foods detine un portofoliu format din brandurile Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro. Compania imparte o piata estimata la 750 de milioane de euro cu jucatori precum Cris-Tim, Angst, Aldis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri