Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi vegetale.

Serviciile au fost adjudecate in luna august, in urma unei licitatii deschise, pentru 8,53 milioane lei fara TVA. Acordul-cadru incheiat cu Romprest, cu o durata de patru ani, presupune colectarea in containere speciale a mai multor tipuri de deseuri, pamant si pietre, precum si servicii de transport si depozitare in rampe de gunoi amenajate, scrie Mediafax.

Scopul prestarii serviciilor este "mentinerea curateniei, imbunatatirea cadrului ambiental prin indepartarea deseurilor pentru evitarea poluarii mediului si a altor efecte negative", se arata in caietul de sarcini anexat anuntului de participare. Romprest a incheiat anul trecut cu afaceri de 295,8 milioane lei, un profit net de 2,39 milioane lei si un numar mediu de peste 2.500 de angajati, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finante.

Compania ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare si arhitectura peisagera. In actionariatul Romprest se regasesc oamenii de afaceri Dragos Dobrescu si Radu Budeanu, prin firmele Europrest Invest (30%), respectiv Premium Management Team (13,7%), alaturi de Detaco LTD, cu sediul in Canada (42,69%), Firstcom LLC, inregistrata in SUA (3,54%) si Aeroporturi Bucuresti (10%).

Citeste si:
Proprietarul companiei Romprest a fost dus la DNA
Florian Walter, proprietarul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Patru inspectori ANAF, urmariti penal in dosarul lui Florian Walter