CFR a semnat un contract in valoare de 617,8 milioane lei (140 milioane euro), inclusiv TVA, cu asocierea Alstom Transport - Alcatel Lucent Romania, pentru lucrari pe sectorul ferovar ighisoara - Coslariu - Simeria.

Acordul vizeaza lucrari de instalatii de semnalizare, ERTMS, GSM-R, centralizare electronica si centrul de control operational Simeria pe intregul sector feroviar. Valoarea contractului este de 498,29 milioane lei, fara TVA, finantarea fiind asigurata cu fonduri europene (85%) si bani de la bugetul de stat, se arata intr-un comunicat al administratorului retelei feroviare, arata Mediafax.

Durata de valabilitate a contractului este de 40 luni pentru executia lucrarilor, la care se adauga o perioada de garantie de doi ani. Rezultatul procedurii de atribuire a fost contestat in perioada ianuarie 2013 - iulie 2014, atat la CNSC, cat si la Curtea de Apel Bucuresti.

CFR a mai primit oferte pentru acest proiect din partea Thales System Romania si a consortiului Bombardier Germania-Huawei Technologies-Remarul 16 Februarie-Spiact Craiova.

Sursa foto: cfr.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri