Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al actionarilor si presedinte al Consiliului de Administratie Domo Retail SA.

Eugen Petrov este cetatean austriac, absolvent al studiilor de master in economie, comert exterior si in domeniul bancar al Universitatii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat si in servicii de consultanta financiara si de afaceri.

Domo Retail, aflat pe piata de 20 de ani, este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, cu o retea nationala formata din peste 90 de magazine. Principalii concurenti ai Domo sunt Altex, Flanco, precum si magazinele din cadrul FiT Distribution, Cel.ro sau evoMag.ro.