Inspectia Muncii investeste 34 mil. lei intr-un sistem IT

Inspectia Muncii a incheiat un contract de 33,98 milioane de lei, cu TVA, cu Teamnet International, pentru furnizarea unui sistem informatic.

Finantat din fonduri europene, contractul a fost atribuit in urma unei licitatii la finele lunii septembrie si va avea o durata de 7 luni. Licitatia a fost initiata in a doua parte a lunii iunie, potrivit datelor www.e-licitatie.ro. Autoritatea a estimat valoarea contractului la 27,51 milioane lei, fara TVA, si l-a atribuit pentru suma de 27,41 milioane lei, fara TVA, potrivit Mediafax.

Alaturi de Teamnet International, la licitatie au depus oferte asocierile formate din Bull Romania, Ernst&Young, Software Development&Consulting, Mira Telecom si Logika IT Solutions (subcontractant al Mira Telecom), precum si Smart Control, Stream Networks si Altfactor.

"Scopul prezentului caiet de sarcini este achizitia de produse si servicii pentru implementarea sistemului informatic SIAMC care este componenta principala a proiectului «Combaterea muncii la negru si sporirea securitatii muncii in Romania prin imbunatatiri de structura si proces in cadrul Inspectiei Muncii” COD SMIS 48591, proiect finantat prin fonduri europene (...). Obiectivul general al acestui proiect este cresterea eficientei, eficacitatii si calitatii serviciilor oferite la nivel national de catre Inspectia Muncii, prin eficientizarea activitatilor interne ale institutiei utilizand mijloace specifice tehnologiei informatiei si comunicatiei", se arata in documentatia licitatiei.

Teamnet International Ploiesti (judetul Prahova) a fost infiintata in 2001, are peste 260 de angajati si este un furnizor de solutii IT si sisteme informatice pentru companii. Conform Registrului Comertului, actionarii companiei sunt Fintech Investment Ltd (Marea Britanie) - 49,91%, TNI Stock Invest SRL - 2,57%, Radu-Bogdan Nedelcu - 8,75%, Ion-Ovidiu Trascu -8,75%, Bogdan Padiu - 15,81%, George-Mihail Stan - 8,75% si alte persoane fizice.

Citeste si:
Numărul contractelor de muncă încetate depășește 260.000
Numărul contractelor de muncă...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

In 2012, afacerile firmei au crescut la 235,7 milioane de lei, de la 148,6 milioane de lei in urma cu un an. Teamnet a fost infiintata de deputatul PSD si omul de afaceri Sebastian Ghita, ca parte a grupului de firme Asesoft. Ghita a anuntat in luna august a anului 2012 ca si-a vandut toate actiunile detinute la firmele de IT&C, inclusiv la Teamnet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri