Agricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne, produse din carne si oua, a inregistrat in 2004 o crestere a cifrei de afaceri de 20,8%, comparativ cu 2003.
In anul 2004, investitiile grupului in tehnologia de productie au crescut cu 64% fata de anul anterior si au condus la cresterea productiei de carne de pasare, cantitatea in viu sacrificata anul trecut fiind una record, de aproximativ 27.000 tone.

Politica strategica a grupului Agricola Bacau este axata preponderent pe respectarea stricta a normelor de calitate, de igiena si de securitate sanitar-veterinara.

In acest sens, in unitatile de industrializare a carnii este in curs de implementare sistemul HACCP (sistemul de analiza a riscurilor si a punctelor critice de control), liniile de procesare au fost dotate cu tehnologii performante (cele de la Europrod si Conagra fiind situate la nivelul "state of the art"), s-au format experti in domeniul managementului calitatii si s-a actionat pentru motivarea angajatilor in realizarea calitatii. Pe langa investitiile in productia de carne de pasare, obiectivele investitionale ale Agricola Bacau pentru 2005-2007 totalizeaza peste 20 milioane euro, care vor fi directionate spre modernizarea unitatilor de productie de porc si vita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri