Veniturile totale ale companiei s-au cifrat la 21,471 milioane lei, iar cheltuielile la 20,37 milioane lei. In acelasi timp, cifra de afaceri a societatii Electroaparataj s-a ridicat la 19,957 milioane lei, iar veniturile din exploatare au totalizat 21,2 milioane lei si cele financiare 270.142 lei. La 31 martie 2006, societatea avea de incasat creante in valoare totala de 14,281 milioane lei si de returnat datorii de peste 17,946 milioane lei.

Electroaparataj este principalul producator roman de aparataj industrial de joasa tensiune si pentru instalatii, precum si un important furnizor de piese si subansamble pentru industria auto.

Pe piata interna, societatea se adreseaza unui numar de peste 13.000 de consumatori finali, prin 24 de distribuitori autorizati. Printre utilizatorii produselor Electroaparataj se numara Metrorex, Ispat Sidex, CNCFR, companiile nationale de electricitate, de exploatari miniere, de apa si de transport, potrivit datelor Rompres. De asemenea, integratorii de sisteme de automatizari sunt o categorie importanta de clienti.

Exportul reprezinta circa 35 la suta din vanzari, cu pondere importanta in piete europene precum Franta, Germania, Suedia, Norvegia, Austria, Olanda, Italia, Belgia, Arabia Saudita si Statele Unite ale Americii.

Societatea a fost infiintata in 1948 ca producator de echipament de comutatie de joasa tensiune.

Cu o gama de produse dezvoltate de propriul departament de cercetare-proiectare sau produse sub licenta Stotz Kontact (Germania) si SACE (Italia), devine leader de piata in anii Ĺ60. In 1992 Electroaparataj a fost cel mai important producator local de articole electrocasnice si de instalatii.

Complet privatizata in anul 1997, Electroaparataj isi dezvolta capacitatile si tehnologiile de productie fiind un producator de referinta pe harta industriala a Europei de Est. Actionarul majoritar al societatii este Broadhurst Investments LTD, cu 80,30% din actiuni.