Actionarii companiei Cocor Bucuresti au decis, la sfarsitul lunii trecute, ca membrii comitetului de directie al companiei sa primesca prime in valoare de 522.771 lei, echivalentul a 2% din profitul net obtinut de companie in anul 2005, a informat un comunicat publicat, marti, de Rasdaq. Potrivit comunicatul transmis de companie si remis NewsIn, suma va fi impartita in mod egal intre membrii Comitetului de Directie, motivul acestor indemnizatii suplimentare fiind rezultatele obtinute.

Din valoarea profitului actionarii au decis in luna martie ca doar 2.154.936 lei sa fie acordat sub forma de dividende, valoare neta a dividendului fiind de 6 lei/ actiune. Restul sumei a ramas la dispozitia societatii, urmand a fi stabilit ulterior la ce anume vor fi folosite.

Actionarii comapniei au hotarat sa mandateze Consiliului de Administratie pentru selectarea unuia dintre cele doua proiecte pentru modernizarea magazinului, cu mentiunea ca orice alegere sa se faca astfel incat, in situatia imposibilitatii obtinerii autorizatiilor necesare, sa se foloseasca celalalt proiect.

Cifra de afaceri inregistrata de companie in anul 2005 a fost de 11,59 milioane lei. Actiunile societatii se tranzactioneaza pe paltforma Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti. Compania are un capital social de 12,067 milioane lei.