Grupul Alstom a numit-o pe Carmencita Constantin in functia de director al Alstom Thermal Services, Local Service Center Bucuresti, de unde va coordona Romania, Bulgaria si Moldova.

Carmencita Constantin are un doctorat in Inginerie energetica si o experienta de 30 de ani in industria de energie din Romania. Noul director s-a alaturat companiei Alstom dupa ce a ocupat pozitia de director al Diviziei Strategice de Energie si Mediu la Institutul de Studii si Proiectari Energetice.

Alstom Thermal Services este divizia din cadrul Alstom Power responsabila cu gestionarea ciclului de viata al centralelor de energie termica. Thermal Services s-a dezvoltat de-a lungul unei experiente de peste 100 de ani in industria prelucratoare si are echipamente Alstom instalate in aproximativ 25% dintre centralele energetice din lume.

Despre Alstom

Alstom este unul dintre jucatorii principali in domeniul producerii si transportului energiei electrice, precum si in infrastructura feroviara. Grupul are in prezent 93.000 de angajati in aproximativ 100 de tari si a inregistrat vanzari de peste 20 miliarde de euro si comenzi de 21,5 miliarde de euro in anul financiar 2013-2014.

Citeste si:
Seful McDonald's, concediat din cauza unei relatii la munca
McDonald's isi concediaza...

Alstom este prezenta in Romania de peste 20 de ani si are aproximativ 1.040 de angajati in centrele de productie si birourile din Bucuresti.

Sursa foto: Alstom/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cele mai mari salarii din tara: 2 medici, in top, cu 100.000 lei lunar