Actionarii Chimopar se vor pronunta pe 28 august asupra deciziei de infiintare a unei societati cu raspundere limitata, ce va avea ca obiect de activitate dezvoltarea proiectelor imobiliare si cumpararea sau inchirierea imobilelor, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti, remis NewsIn.

Chimopar, producator de ingrasaminte chimice, va detine 49% din capitalul social al firmei nou-infiintate, iar restul va fi detinut de Jafco Holding Romania.

Potrivit raportului de bilant, Chimopar a incheiat primul trimestru al anului curent cu pierderi de aproape 2 milioane lei, mai mari de 9,2 ori decat aceiasi perioada a anului trecut. Potrivit raportului de bilant, cauza principala a pierderii a fost volumul scazut al vanzarilor.

Actionarii Chimopar se vor mai intalni pe 7 august pentru a lua o hotarare asupra unui posibil imprumut de pana la un milion euro. Actionarii Chimopar au aprobat pe 17 iulie majorarea capitalului companiei cu 3,5 milioane lei, de la 16,8 milioane lei pana la 20,46 milioane lei. Chimopar se tranzactionaza la BVB din data de 23 ianuarie 1998, la categoria a doua a bursei.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
O noua OUG ameninta afacerile si risca sa genereze cresterea somajului