Compania prefera sa nu-si vinda statiile pe care le inchide, ci sa le demoleze
Petrom a inchis, din 2005 pina acum, 50 de benzinarii, care vor fi demolate, iar terenul aferent acestora va fi scos la vinzare, in cazul in care el nu va mai fi folosit de catre companie, potrivit oficialilor firmei. La cele 50 se mai adauga si alte zece benzinarii mobile.

„Benzinariile au fost inchise din cauza neindeplinirii standardelor minime. Au fost avute in vedere aspecte de natura tehnica, precum protectia mediului, siguranta angajatilor, caile de acces, dar si alte conditii, precum nivelul vinzarilor“, informeaza compania.

Petrom spune ca, „in cazul benzinariilor care nu vor intra in programul de demolare in vederea reconstruirii, se va incerca o valorificare optima a terenurilor“. Compania mai declara: „Daca aceste terenuri nu vor putea fi utilizate de catre companie, ele vor fi, cel mai probabil, scoase la vinzare prin licitatie publica, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare“.

Petrom nu a vindut insa nici o benzinarie. Intrebat de ce compania prefera sa le demoleze in loc sa le vinda, directorul de comunicare al companiei, Gabriel Nastase, ne-a spus ca „aceasta este politica firmei: daca o benzinarie nu poate fi rentabila pentru noi, nu o vindem concurentei“.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=6366&art=15870&cHash=f6967292c7

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »