Antreprenorii romani care vor sa obtina o finantare trebuie, in primul rand, sa ia in considerare un credit in lei in detrimentul altor monede, sa aiba curajul de a-si asuma proiecte si sa se orienteze spre noi investitii, recomanda Bogdan Neacsu, vicepresedinte Volksbank.

Astfel, motivele pentru care finantarea in lei este mai putin riscanta sunt legate de faptul ca veniturile sunt, in mare parte, in lei, materia prima este procurata in lei si, nu in ultimul rand, faptul ca "Romania reprezinta la ora actuala un mediu economic stabil", spune Bogdan Neacsu.

Romania reprezinta, la ora actuala, un mediu economic stabil.

Bogdan Neacsu (35 de ani) are o experienta de peste 10 ani in domeniul bancar, dintre care ultimii cinci in managementul si guvernanta riscului. In calitate de vicepresedinte al Volksbank, Bogdan coordoneaza operatiunile Resortului de Business Persoane Juridice, divizie care se adreseaza clientilor corporate si IMM.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, consta intr-o serie de analize de business. Saptamana 6-10 octombrie, este dedicata IMM-urilor.

Citeste si
Cel mai mare retailer din Romania finanteaza ONG-urile