GSK Romania a promovat-o pe Andreia Cucu, PR & Communication manager, pe o pozitie globala, nou creata in companie, GMS (Global Manufacturing Systems) communications manager pentru doua programe strategice in companie - Global Remediation si LOC Quality Programmes.

In acest rol, Andreia Cucu va oferi, de la jumatatea lunii octombrie, consultanta strategica de comunicare echipelor globale pe cele doua programe si va conduce livrarea planurilor de comunicare eficiente si de impact, cu rolul de a sustine executarea strategiei.

Andreia Cucu si-a inceput cariera in comunicare acum 11 ani, in GSK si, pentru mai bine de 8 ani, a avut mai multe roluri in comunicare interna si externa. Intermediar, si-a extins expertiza in afara GSK, in alte industrii precum telecomunicatii, energie, FMCG si imobiliare, in companii multinationale si agentii de comunicare. Ea s-a intors in GSK Romania in 2010, ca PR & Communication Manager.

Din iulie 2013, Andreia Cucu a fost parte a echipei de management Pharma Romania si, anterior, pentru aproximativ doi ani, a detinut rolul de Central Europe Communications Lead, cu scopul de a creste conectivitatea la nivelul Europei Centrale, sustinand astfel agenda europeana de crestere.

Ca urmare a numirii Andreiei Cucu in noul rol, Violeta Patru, corporate affairs manager GSK Romania, preia conducerea departametelor de comunicare si relatii guvernamentale.

Gheorghe Lapadat, noul...
Citeste si: FNGCIMM are un nou director general

Cu o experienta de 10 ani in domeniul cooperarii cu institutiile guvernamentale, ea s-a alaturat GSK in 2009. Violeta Patru a fost responsabila de elaborarea strategiei pentru imbunatatirea accesului pacientilor la medicamentele GSK si de coordonarea si implementarea strategiei privind relationarea cu partenerii externi la nivelul autoritatilor si a asociatiilor profesionale din care GSK face parte.

Anterior, Violeta Patru a lucrat in cadrul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti precum si in Ministerul Economiei si Comertului.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum poate fi eliminat amatorismul in management?