RADET a reluat furnizarea apei calde in majoritatea zonelor din sectoarele 2, 3 si 4, dupa ce a finalizat probele de presiune la nivelul retelei termice de alimentare cu energie termica, ultimele imobile urmand a fi realimentate cu apa calda joi seara, potrivit Primariei Municipiului Bucuresti. Astfel, mai raman de executat probe la imobilele de pe Soseaua Mihai Bravu, strazile Judet Vulcanul, Unitatii, Caloian Judetul, Ion Sulea, Minis, Patulului, Ghita Serban, Petre Ionescu, Plt. Radu Gheorghe si Soldat Stelian Mihale, unde alimentarea se va face incepand cu ora 22.00, potrivit Mediafax.

Pentru imobilele din zonele Calea Vitan, strazile Baia Mare, Lugojana, Ramnicu Valcea, Ramnicu Sarat, Dristor intersectie cu Calea Vitan, strazile Adrian Carstea, Calusari, Alunelului, Jieneasca, Muresana, Alunului, Spiridon Matei, Innotatorilor Soseaua Mihai Bravu, Tomis, alimentarea cu apa calda se va face de joi ora 23.00. Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat marti ca miercuri, incepand cu ora 9.00, se vor executa probe de presiune la nivelul retelei termice primare de alimentare cu energie termica din sectoarelor 2, 3 si 4, alimentarea cu apa calda fiind intrerupta temporar.
RADET a efectuat, in ultima zi a lunii septembrie, probe de presiune pentru sectoarele 1, 5, 6 si, partial, pentru sectorul 4.

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 nu au avut apa calda, cateva zile la rand, incepand din 2 octombrie. ELCEN, furnizorul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET), a explicat ca apa calda nu a mai fost livrata la temperaturile obisnuite in urma reducerii cantitatii de gaze primite de la Distrigaz. Reprezentantii municipalitatii au anuntat ca bucurestenii din sectoarele 2,3 si 4 care au fost afectati de lipsa apei calde vor avea facturile diminuate, presedintii asociatiilor de locatari fiind rugati sa ceara in scris acest lucru la RADET.