Pentru a ajunge la performantele unui combinat siderurgic modern, ArcelorMittal Galati ar trebui sa investeasca 100 de milioane de euro.

ArcelorMittal Galati ar trebui sa investeasca 100 de milioane euro pentru a ajunge la performantele unui combinat siderurgic modern, a declarat joi Ionel Bors, country manager pentru Romania al companiei, potrivit Mediafax.

"La un moment dat, vom investi acesti bani", a spus Bors intr-o conferinta. ArcelorMittal Galati este unul dintre cei mai mari consumatori de electricitate din Romania. In septembrie, combinatul a anuntat ca vizeaza cresterea productiei cu 15% in 2015, la peste 2 milioane de tone, in urma unor retehnologizari in valoare de 10 milioane de euro, precum si a "refacerii" de catre stat a competivitatii mediului de afaceri.ArcelorMittal Galati estimeaza ca in acest an va produce 1,6 milioane de tone, iar in 2015 nivelul productiei va depasi 2 milioane de tone. Compania face parte din cel mai mare producator de otel din lume, ArcelorMittal, controlat de miliardarul indian Lakshmi Mittal si prezent in peste 60 de tari. In 2013, ArcelorMittal a inregistrat venituri de 79,4 miliarde de dolari si o productie de otel de 91,2 milioane de tone. Productia de minereu de fier a grupului a fost de 58,4 milioane de tone.

Sursa foto: Shutterstock.com/Bani

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri