Kingfisher deschide vineri, 17 octombrie, al treiea magazin Brico Depot din Romania

Kingfisher, cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel european si al trilea in toata lumea, companie care a intrat oficial pe piata locala la inceputul anului trecut prin achizitia operatiunilor Bricostore, va deschide vineri, 17 octombrie, al treilea magazin Brico Depot din Romania.

Bricostore Militari, primul magazin de profil deschis in Romania, in anul 2002, va purta de saptamana viitoare sigla Brico Depot, spatiul comercial fiind al treilea modernizat de britanici pana in prezent, dupa ce in primavara compania a inaugurat primele doua unitati – in cartierul Pantelimon si in zona Orhideea - Grozavesti.

Brico Depot continua procesul de transformare pentru inca sase magazine Bricostore din cele 15 achizitionate in aprilie anul trecut, ducand mai departe misiunea de a integra personalul si a transforma magazinele dupa formatul de succes Brico Depot al Kingfisher.

Lucrarile la noile magazine Brico Depot au inceput in urma cu circa trei luni

Lucrarile la magazinul din Chiajna (Militari) au inceput pe 17 august , in timp ce transformarea unitatilor comerciale din Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea a inceput la finalul verii 31 august, estimandu-se ca lucrarile in toate spatiile comerciale se vor incheia in aceasta luna „Din iunie anul trecut lucram pentru a aduce formatul Brico Depot in Romania. Pana acum am transformat doua magazine, Orhideea si Pantelimon, iar acum continuam cu alte sase, in tara. Suntem mandri de rezultatele celor doua depozite din Bucuresti. Indata ce vom incheia transformarea celorlalte magazine, acest scenariu se va perpetua si la restul echipelor”, spunea in luna august Patrick Papot, deputy CEO Romania al Brico Depot.

Bricostore Militari, noul magazin care a intrat pe lista modernizarilor, este cea de-a treia unitate pe care britanicii de la Kingfisher o vor adapta noului format de magazine Brico Depot, dupa cele doua inaugurari din primavara acestui an ale centrelor Brico Depot Orhideea si Brico Depot Pantelimon. Magazinul Bricostore Militari, situat in vecinatatea centrului comercial Carrefour Militari si la o distanta relativ scurta de magazinul concurent Hornbach din Militari, a fost deja inchis pentru rebranding de catre oficialii Kingfisher timp de circa doua-trei luni.

Britanicii de la Kingfisher...

magazin Brico Depot

Bricostore Militari, primul magazin de bricolaj din Romania

Francezii de la Bricostore au deschis primul magazin de bricolaj din Romania in primavara anului 2002, moment care a marcat si intrarea oficiala pe piata a comertului modern cu materiale de constructii si amenajari pentru casa si gradina. Dupa inaugurarea magazinului Bricostore din Militari au urmat inaugurarile magazinelor Praktiker din Voluntari, dar si intrarea Dedeman pe piata magazinelor cu suprafete de vanzari mai mari.

Kingfisher are in plan sa se extinda puternic in Romania, urmand ca in cativa ani sa ajunga la 50 de magazine pe plan local. Planuri ambitioase au si Dedeman, dar si Praktiker, sub noua conducere, care isi propun extinderea teritoriala. Piata de bricolaj este estimata la o valoare de 2 miliarde de euro, fiind dominata in prezent de catre jucatorii romani Dedeman, Arabesque si Ambient. Printre alti jucatori prezenti la nivel local se mai numara Leroy Merlin, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Citeste si:
MAM Bricolaj a deschis cel de-al doilea magazin din Bucuresti
MAM Bricolaj a deschis cel...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri