Actionarii Rompetrol Rafinare Constanta vor decide, in data de 29 august, participarea companiei la majorarea de capital a societatii Rompetrol Downstream cu suma de 30 milioane dolari, informeaza un comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB), remis NewsIn.

La adunarea generala a actionarilor din 29 august pot participa toate persoanele inscrise in registrul actionarilor la data de 22 august 2006. Compania Rompetrol Downstream este membra a grupului Rompetrol, care este actionarul majoritar al rafinariei Petromidia.

Actionarii rafinariei vor discuta si decizia consiliului de administratie de a participa la majorarea de capital social a companiei Rom Oil SA din Brasov, prin aport in natura in valoare de 10 milioane dolari. Totodata actionarii se vor pronunta si asupra modificarii imputernicirilor acordate persoanelor cu drept de semnatura a orcicaror documente legate de Contractul de faciliate acordat de BRD SocGen.

Conducerea companiei a propus ca dreptul de prima semnatura sa apartina directurului general al societatii, Cosmin Gabriel Cocean., acesta putand fi inlocuit de presedintele consiliului de administratie, Alexandru Nicolciou si de directorul general adjunct, Vasile Cosmin Turcu. Pentru dreptul de semnatura secundara conducerea Rompetrol Rafinare Constanta i-a propus pe Giani Iulian Kacic, director economic si pe Gheorghe Gusu, director financiar.

Deciziile adoptate de actionarii companiei vor afecta persoanele inscrise in registrul actionarilor la data de 14 septembrie 2006, se mai mentioneaza in comunicatul companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Rompetrol a inaugurat prima statie cu incarcare electrica din Bacau
Setari Cookie-uri