Rompetrol Downstream - divizia de retail a grupului Rompetrol, in parteneriat cu Rominserv contractorul general al Grupului au lansat astazi, la Vidra (judetul Ilfov), Rompetrol Express, prima statie mobila de distributie a carburantilor. Cele doua companii intentioneaza sa puna in functiune 300 de statii Rompetrol Express pana la sfarsitul acestui an.

Potrivit reprezentantilor grupului Rompetrol, investitia initiala - faza de cercetare, proiectare, procurarea de echipamente si fabricatia in cadrul platformei industriale Rominserv Valves IAIFO Zalau se ridica la 232.000 de dolari

Pentru inceput, statia Rompetrol Express va fi deservita de un operator care va familiariza clientul cu noul sistem, modul de functionare a pompei de distributie si felul in care se face plata, respectiv incasarea automatizata. La finalizarea acestei etape, benzinaria va functiona fara personal.

Scopul acestui proiect este de a capta potentialii clienti din zonele rurale si de a creste gradul de acoperire pe teritoriul national. Constituirea unei retele de statii mobile de distributie a carburantilor asociata retelei existente de benzinarii Rompetrol va permite comercializarea de combustibili prin noi puncte de distributie, precum si satisfacerea nevoilor de proximitate si calitate a carburantului pentru clientii din mediul rural, a declarat Paul Pop, directorul general al Rompetrol Downstream.

Statiile Rompetrol Express vor comercializa doua tipuri de carburanti: Benzina Euro Standard fara Plumb si Motorina Euro 3, si vor beneficia de solutiile automatizate de administrare de flota Fill&Go Card si Fill&Go Ring. Intr-o etapa ulterioara, fiecare benzinarie Rompetrol Express va avea automate de cafea, bauturi racoritoare si un compresor pentru pneuri.

Statiile Rompetrol Expres vor fi produse in serie in cadrul platformei industriale Rominserv Valves IAIFO Zalau, iar instalarea pe teren, punerea in functiune, precum si mentenanta acestora vor fi asigurate de asemenea de Rominserv, potrivit directorului general al Rominserv, Cristian Hubati
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri