Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a primit trei oferte pentru actualizarea sistemului informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara (E-Terra3). Valoarea contractului este estimata la 43,1 milioane de lei, cu TVA inclusa.

Ofertantii sunt Teamnet International si asociatiile En-Genius Solutions SRL si Bull Romania, respectiv Star Storage si Indra Sistemas. "ANCPI doreste achizitionarea de servicii de analiza, proiectare si realizarea sistemului E-Terra3. Obiectivul general al proiectului consta in consolidarea capacitatii de coordonare a implementarii fondurilor structurale prin actualizarea sistemului informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara compatibil cu Directiva INSPIRE E-Terra3", se arata in caietul de sarcini al licitatiei, relateaza Mediafax.

ANCPI a fost infiintata in 2004 prin reorganizarea Oficiului National de Cadastru, Geodezie si Cartografie si functioneaza sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului. Potrivit datelor www.e-licitatie.ro, sistemul informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara a fost realizat si extins de IBM Romania si Esri Romania, valoarea cumulata a sase contracte atribuite celor doua companii ridicandu-se la 93,5 milioane de lei, TVA inclusa, in perioada 2007-2012.

La inceputul acestui an, Teamnet International a castigat o licitatie pentru furnizarea catre ANCPI de servicii de digitalizare a cartilor funciare din 9 judete, contractul ridicandu-se la 212,4 milioane lei, TVA inclusa (46,9 milioane euro) in patru ani, oferta fiind cu 1 ban sub valoarea estimata de institutie. La finele anului 2009, ANCPI a atribuit Star Storage, prin licitatie, un contract de 27,1 milioane de lei, TVA inclusa, pentru conversia de carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri