Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre societatea ROMELECTRO SA Bucuresti, prin dobandirea controlului la SC Institutul de Proiectari Energetice - ISPE SA Bucuresti.

In prezent, SC ROMELECTRO SA Bucuresti detine un pachet de actiuni ce reprezinta 52,62 la suta din capitalul social al SC I.S.P.E. SA Bucuresti. Alte societati la care SC ROMELECTRO SA Bucuresti mai detine controlul sunt urmatoarele: SC ELECTROMONTAJ CARPATI SIBIU SA, SC CELPI SA, SC ENERGOPROIECT SA si SC ROMELECTRO CONSTRUCT SA.

Serviciile oferite de SC ROMELECTRO SA Bucuresti se adreseaza, in principal, sectorului energetic si constau in: reabilitari si modernizari de statii, executie de proiecte la cheie - reabilitari si modernizari de linii electrice aeriene, de centrale termoelectrice, reabilitari de centrale hidro, furnizare de energie.

SC ISPE SA Bucuresti ofera, in principal, consultanta financiara si tehnica, studii, inginerie de baza si de detaliu, configurarea si punerea in functiune a sistemelor digitale, asistenta tehnica la montaj si la punerea in functiune, precum si alte servicii ingineresti.

Autoritatea de concurenta a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe pietele pe care activeaza societatea achizitionata de SC ROMELECTRO SA Bucuresti.


Mai multe articole din sectiunea Companii »