Primarul Mediasului, Daniel Thellmann, a anuntat, joi, ca trei firme sunt interesate sa cumpere teren si sa construiasca supermarketuri la Medias, transmite NewsIn.

Conform primarului Thellmann, reteaua Plus Casadomi SRL, si Mini Max Discount au depus deja scrisori de intentie la Primarie, pentru a fi sprijinite in cautarea unor locatii, iar o alt a societate cu capital str a in, nenominalizata, se intereseaz a de acela s i lucru. in ultimii doi ani, trei mari societati au oprit la Medias si aduc deja bani la bugetul local.

Primul supermarket care s-a deschis la Medias a fost "Trident", in anul 2004. Anul acesta, alte doua firme mari, de renume international, au achizitionat spatii in Medias pentru deschiderea unor puncte de lucru.

Eurobilla, holding-ul hipermarketurilor Billa, va deschide un magazin la inceputul lunii decembrie. Firma austriaca a castigat licitatia pentru terenul si constructiile de pe strada Carpati. Contractul a adus bugetului local 30 de miliarde de lei vechi si va crea in jur de 100 de locuri de munca in momentul in care va intra in functiune.

Hipermarketul Billa va avea 1.200 metri patrati spatii comerciale, hale de depozitare si livrare, plus spatii de parcare, totul in apropierea pietei agroalimentare, in zona centrala a municipiului Medias. Lantul de magazine Billa mai are unitati deschise si in alte orase din Romania. Printre acestea se numara Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Craiova si Cluj.

Cea de-a doua firma care va deschide anul acesta un centru comercial in Medias este concernul german Spar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »