Producatorul de medicamente Magistra C&C a estimat o crestere de 20% a cifrei de afaceri pentru acest an fata de 2005, cand a fost de aproape sase milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn.

In luna iunie, Magistra CC a demarat lucrarile la o noua capacitate de productie. Locatia este in municipiul Constanta, in zona industriala. Volumul investitiei este de 70% fata de cifra de afaceri actuala, adica circa patru milioane de euro, iar termenul de punere in functiune este iunie 2007.

Noul sediu va cuprinde spatii pentru birouri si fluxuri noi de fabricatie. Unul dintre fluxuri va fi destinat productiei formelor farmaceutice orale comprimate, comprimate filmate, capsule, iar celalalt va produce supozitoare si unguente.

In prima etapa vor fi angajate circa 20 de persoane, care se vor alatura celor aproape 100, pe care compania ii are la ora actuala. In noua capacitate de productie, cei mai multi salariati vor lucra in laboratoarele de cercetare si in cele de control al calitatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri