Europharm Distributie, parte a grupului GSK Romania, l-a numit pe Adrian Vasiliu (40 ani) in functia de general manager al companiei. In acest rol, el va fi responsabil de cresterea si dezvoltarea afacerii dupa standarde externe, cat si dupa cele interne, ale GSK.

Adrian Vasiliu are experienta in managementul operational si de distributie atat in tara, cat si in strainatate. A fost numit general manager al Europharm Distributie dupa o perioada de 6 luni de interimat asigurat de Viorel Vodita, in paralel cu rolul de Marketing Manager, rol in care se intoarce acum.

De-a lungul carierei sale, Adrian Vasiliu a ocupat o varietate de roluri in senior management. Astfel, dupa 13 ani petrecuti in Procter & Gamble in arii diferite de business, Adrian a ocupat pozitia de country manager pentru Romania si Cipru, in cadrul liderului global in industria bauturilor Diageo. In ultimii 4 ani s-a aflat la conducerea celei mai mari companii de distributie din Algeria, Star Brands & Star Goods, o afacere de peste 200 milioane de dolari si 500 de angajati.

Adrian Vasiliu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si are un master in Administrarea Afacerii.

Europharm Distributie, parte a grupului GSK Romania, este una dintre cele mai importante companii locale de distributie farmaceutica, cu o activitate de peste 20 de ani pe piata locala.

Citeste si:
GSK: Ce nevoi au consumatorii dintr-o piata de sanatate subfinantata
Ce nevoi are consumatorul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Jysk oferă plăpumi, perne sau lenjerii de pat spitalelor care îngrijesc COVID-19
Setari Cookie-uri