Afacerile retelei Regina Maria au urcat in primul semestru cu 16%, la 27 milioane euro, mentinandu-si estimarea de crestere a cifrei de afaceri la 55 milioane.

Afacerile retelei Regina Maria au urcat in primul semestru cu 16%, la 27 milioane euro, compania de servicii medicale private mentinandu-si estimarea de crestere a cifrei de afaceri cu 20% pentru tot anul, la 55 milioane euro, potrivit Mediafax.

"Continuam sa ne consolidam pozitia pe segmente cheie - sanatatea femeii si a copilului, abonamente corporate - aspect confirmat de cel mai accelerat ritm de crestere a afacerilor, manifestat in toate liniile de busines: corporate, spitale, policlinici, maternitati, laborator, celule stem. Un exemplu punctual este Spitalul Euroclinic, care a inregistrat o crestere de 23% in prima parte a acestui an", a declarat intr-un comunicat Fady Chreih, director executiv al companiei.

Potrivit companiei, ritmul de crestere a afacerilor Regina Maria este dublu fata de cel inregistrat de piata de profil (8%).
Reteaua Regina Maria va continua extinderea la nivel national in cele mai importante orase si consolidarea pozitiei din Bucuresti si regiunile in care este deja prezenta. Compania urmeaza sa deschida la Cluj-Napoca a doua policlinica pana la finalul lunii, in urma unei investitii de 400.000 euro, avand o suprafata de 850 metri patrati si oferind acces la 15 specialitati medicale. Clinica dispune de laborator propriu, alaturi de noul Centru de Medicina Ocupationala si Centrul de Kinetoterapie si Recuperare Medicala.

Compania a anuntat in iunie ca va derula in acest an investitii de 4 milioane de euro in extinderea retelei. Regina Maria a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de anul precedent. Reteaua este formata din 21 de policlinici, patru spitale, doua maternitati, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistica, 7 laboratoare acreditate, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere la nivel national. Totodata, compania are peste 2.000 de medici permanenti si colaboratori si peste 260.000 de abonati. Printre cele mai mari companii medicale private se numara Medlife, Regina Maria, Medicover si Sanador.

Sursa foto: Shutterstock/Meidc si Pacient

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri