Regina Maria a avut in primele sase luni afaceri de 27 milioane euro, in crestere cu 16%

Afacerile retelei Regina Maria au urcat in primul semestru cu 16%, la 27 milioane euro, mentinandu-si estimarea de crestere a cifrei de afaceri la 55 milioane.

Afacerile retelei Regina Maria au urcat in primul semestru cu 16%, la 27 milioane euro, compania de servicii medicale private mentinandu-si estimarea de crestere a cifrei de afaceri cu 20% pentru tot anul, la 55 milioane euro, potrivit Mediafax.

"Continuam sa ne consolidam pozitia pe segmente cheie - sanatatea femeii si a copilului, abonamente corporate - aspect confirmat de cel mai accelerat ritm de crestere a afacerilor, manifestat in toate liniile de busines: corporate, spitale, policlinici, maternitati, laborator, celule stem. Un exemplu punctual este Spitalul Euroclinic, care a inregistrat o crestere de 23% in prima parte a acestui an", a declarat intr-un comunicat Fady Chreih, director executiv al companiei.

Potrivit companiei, ritmul de crestere a afacerilor Regina Maria este dublu fata de cel inregistrat de piata de profil (8%).
Reteaua Regina Maria va continua extinderea la nivel national in cele mai importante orase si consolidarea pozitiei din Bucuresti si regiunile in care este deja prezenta. Compania urmeaza sa deschida la Cluj-Napoca a doua policlinica pana la finalul lunii, in urma unei investitii de 400.000 euro, avand o suprafata de 850 metri patrati si oferind acces la 15 specialitati medicale. Clinica dispune de laborator propriu, alaturi de noul Centru de Medicina Ocupationala si Centrul de Kinetoterapie si Recuperare Medicala.

Compania a anuntat in iunie ca va derula in acest an investitii de 4 milioane de euro in extinderea retelei. Regina Maria a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de anul precedent. Reteaua este formata din 21 de policlinici, patru spitale, doua maternitati, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistica, 7 laboratoare acreditate, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere la nivel national. Totodata, compania are peste 2.000 de medici permanenti si colaboratori si peste 260.000 de abonati. Printre cele mai mari companii medicale private se numara Medlife, Regina Maria, Medicover si Sanador.

Citeste si:
Regina Maria, creștere de 271% a solicitărilor pentru teste COVID-19
În ce măsură se pot realiza...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Sursa foto: Shutterstock/Meidc si Pacient

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri