Clientii celor zece magazine din reteaua Domo din Bucuresti pot imprima fotografii de pe film sau suport digital pe hartie sau pot personaliza in acest fel diverse obiecte.

"Pana la sfarsitul acestui an vom introduce aceste servicii in magazinele Domo din toate orasele mari, iar pana la mijlocul anului viitor le vom implementa in magazinele noastre din toata tara", a declarat pentru NewsIn directorul de marketing si vanzari in cadrul companiei, Gabriela Mandrea.

De asemenea, clientii companiei pot accesa acest serviciu de pe pagina de internet a retailerului pentru fotografiile facute cu aparate foto digitale.
in prezent, Domo comercializeaza tehnologie foto Sony, Panasonic, Canon, acesta fiind un sergment in crestere in cifra de vanzari Domo, sustin oficialii companiei.

Domo este primul retailer din Romania care ofera astfel de servicii.
in Romania, in afara de centrele traditionale de procesare foto, astfel de servicii sunt oferite in tipografii, in centrele de realizare a cartilor de vizita si a stampilelor, etc. in strainatate, aceste servicii sunt oferite in mai multe locatii, iar in SUA cea mai frecventa locatie pentru developarea filmelor sunt farmaciile.

Domo este dupa cifra de afaceri al doilea retailer specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, potrivit companiei, avand o retea nationala formatã din 105 magazine. Reteaua este insa pe cale de a pierde aceasta pozitie anul acesta, dupa ce Flamingo International a finalizat preluarea lantului de electrocasnice Flanco. Cewe este o companie germana de produse si servicii foto, care s-a infiintat in 1961 si este prezenta in 19 tari europene.