Moving Express, cea de-a doua marca a reprezentantului Club Moving Romania, va inaugura pe 15 ianuarie prima sala de fitness din Bucuresti, situata in incinta Cora Lujerului, in urma unei investitii de 500.000 euro.

Reteaua ajunge astfel la patru sali de fitness in Romania. Sala din Cora Militari va avea o suprafata de 1.600 metri patrati si va fi dotata cu un studio de aerobic, studio de cycling, zona de fitness cu aparate asistate si greutati libere. In plus, locatia va dispune de un echipament de fitness TRX, zona de boxing, o zona de Functional Training echipata cu sistemul Omnia Training, o pista de alergare interioara, vestiare generoase si zone de dusuri. Dezvoltarea acestui proiect a necesitat o investitie de aproximativ 500.000 euro.

“Ne-am dorit foarte mult sa fim prezenti cu Moving Express si in Bucuresti (...). Am ales zona Militari pentru ca ofera acces facil la mijloacele de transport si se afla in proximitatea zonelor rezidentiale Militari, Crangasi, Politehnica, Drumul Taberei, Cotroceni", a declarat Delia Iliasa, general manager Club Moving Romania.

Dotari noi in domeniu: self-fitness si virtual training

Printre elementele diferentiatoare ale noii sali de fitness se numara conceptele de self-fitness si virtual training. Acestea constau in adoptarea unui stil de antrenament in ritm propriu, cu ajutorul cursurilor virtuale. In completarea acestor doua concepte noi de fitness, Moving Express va introduce un program complex de clase de aerobic.

Express Moving Militari ofera un pret de 119 lei/ luna pentru primele 300 de persoane care vor achizitiona un abonament pana in data de 15 ianuarie, iar pretul de dupa deschiderea oficiala va fi de 189 lei/luna. Pretul include accesul nelimitat la toate facilitatile si programele salii, orarul de functionare fiind 08.00 – 22.00.

Principalii concurenti ai Club Moving pe piata de fitness si welness din Bucuresti sunt lantul World Class, care are in actionariat fondul de investitii Resource Partners, Stejarii Country Club si clubul Pescariu Sports & Spa, detinut de familia fostului tenisman Dinu Pescariu

Moving Express Militari face parte din reteaua Club Moving Romania, franciza a Groupe Moving Franta. Reteaua Moving este prezenta in Romania din anul 2010, iar pana la finalul anului 2014 va include 4 locatii Club Moving si 4 cluburi Moving Express. Operatorul anunta, totodata, deschiderea a 7 noi cluburi in anul 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri