Lantul de supermarketuri Mega Image a desfasurat in perioada 7 octombrie - 15 noiembrie o competitie de creatie, intitulata Mega Chic, pe pagina de Facebook Mega Image, unde tinerii creativi si-au putut inscrie ideile pentru a transforma sacosa de cumparaturi Mega Image intr-un accesoriu inedit de shopping.

Lucrarile finaliste au fost selectate in urma unui proces care a constat in vot public, fiind urmat de jurizare de specialitate. Lucrarile finaliste au fost selectate dintr-un total de peste 300 de lucrari inscrise in competitie si vor forma cea mai cool colectie de sacose de cumparaturi, care va fi disponibila in toate magazinele Mega Image din tara, potrivit unui comunicat Mega Image.

Alexandru Nimurad, Eduard Felegeanu si Iancu Grindean au castigat premiul cel mare, o excursie la Londra, si vor semna noua colectie de sacose de cumparaturi Mega Image: Alexandru Nimurad va semna tema Eco Attitude, Eduard Felegeanu va semna tema Cult Urban, si Iancu Grindean va semna tema Creatii Romanesti. Premiul de popularitate, care consta intr-un Ipad Air, a fost castigat de lucrarea semnata de Ciprian Dumitriu, care a fost cea mai votata lucrare de catre public.

Navigheaza pe acest slide pentru a vedea noua colectie Mega Image de sacose de cumparaturi.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri