"Printe factorii pozitivi care au avut o influenta directa asupra vanzarilor in acest an se numara cresterea vanzarilor pe segmentul rezidential si dezvoltarea unor proiecte mari comerciale si de infrastructura, precum modernizarea centrului orasului Alba Iulia, amenajarea parcarii supraterane a Auchan - Drumul Taberei din Bucuresti, livrarea de produse pentru amenajarea exterioara a Salii Polivalente din Cluj si a noului mall Vulcan Value Center din Bucuresti", a declarat Emil Gota, directorul general si actionar al companiei Elis Pavaje, potrivit Mediafax.

Pe de alta parte, una dintre marile problemele cu care se confrunta jucatorii de profil este reprezentata in continuare de intarzierile la plata, care pot duce la blocarea activitatii sau la amanari ale termenelor de start pentru proiectele mari industriale si de infrastructura. "Pentru 2015, estimam o crestere similara cu cea inregistrata in acest an, avand ca baza continuarea proiectelor industriale, comerciale si rezidentiale, sectorul din urma inregistrand o crestere semnificativa", a adaugat reprezentantul producatorului de pavaje.

Compania a continuat in acest an investitiile in modernizarea echipamentelor de productie si montaj, in eficientizarea liniilor de productie precum si in implementarea unui nou program IT. In plus, Elis Pavaje a alocat fonduri pentru dezvoltarea unor produse noi care sa se alinieze tendintelor pietei. "Anul acesta, piata pavejelor a inregistrat o crestere de aproximativ 5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, evolutie strans legata de finalizarea unor proiecte deja incepute, din zona de infrastructura, industriala, comerciala si rezidentiala. Suntem increzatori ca rezultatele pozitive de pana acum se vor mentine si in perioada urmatoare", a mai spus Gota. Elis Pavaje, detinuta de Emil Elisiu Gota si Vasile Gota, are doua unitati de productie, la Petresti, judetul Alba, si la Stoenesti, judetul Prahova.