Echipele de interventie RADET au terminat lucrarile la avaria aparuta in reteaua primara aferenta CET Sud magistrala 3, zona Mihai Bravu - Dristor, furnizarea agentului termic urmand a fi facuta treptat catre toti consumatorii afectati, potrivit unui comunicat al regiei.

"Echipele de interventie RADET au finalizat lucrarile la avaria aparuta in reteaua primara aferenta CET Sud magistrala 3, zona Mihai Bravu - Dristor. Dupa incarcarea instalatiilor se va relua furnizarea treptata a agentului termic catre toti consumatorii afectati, livrarea resimtindu-se dupa o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai indepartate de sursa", se arata in comunicatul institutiei, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti (RADET) au precizat ca in zona Octavian Goga (Timpuri Noi) furnizarea agentului termic va fi reluata in jurul orei 20.00. Peste 200 de imobile din Capitala au ramas fara caldura si apa calda, unele joi toata ziua, iar altele de joi seara, din cauza unei avarii la reteaua RADET. In acest moment, sunt peste 300 de imobile fara caldura si apa calda, potrivit unui anunt de pe site-ul regiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri